Lemvig
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 1. juli 2022

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 1. juli 2022

DR1

05:00  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:30  

Frilandshaven (6:8)
Frilandshaven (6:8) Flæskebed og rygeovn. I udekøkkenet laver Anne Hjernøe flæskesvær og æbleflæsk med grøntsagstilbehør fra flæskebedet. Jørgen Skouboe står for rygning af flæsk, og til det brug har han lavet en rygeovn i træ, som han vil afprøve. Sendt første gang 05.10.08

06:00  

Timian, tonic og tomater II (5:8)
Timian, tonic og tomater II (5:8) Svensk madserie fra 2019. (Timjan, tupp & tårta) Dagens gæstekok er tv-profilen og kokken Paolo Roberto, som byder på to af sine absolutte favoritopskrifter. Zeina laver vegetarisk ragout, Sandra viser, hvordan man griller hele fisk, og Lisa laver vidunderlig syltetøj.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

07:15  

Da Danmark blev flettet sammen (4:4)
Da Danmark blev flettet sammen (4:4) Tyskerne efterlod 20 solide betonflyvepladser i Danmark efter 2. verdenskrig. Samtidig solgte amerikanerne DC-3 flyet for en slik, som de havde masseproduceret til militærtransport, og så var grundlaget lagt for dansk indenrigsflyvning. En indenrigsrute ville alle have, så på et tidspunkt sendte 11 byer vest for Storebælt fly til København - uanset om der var passagerer eller ej. Vi ser på tyske spor og besøger en af taberne af indenrigskrigen.

07:45  

Med livet i hænderne: Nye muligheder
Med livet i hænderne: Nye muligheder Rune får en ekspert fra USA fløjet ind for at hjælpe med en svær hjerneoperation. Jan bliver overrasket i kælderen. Emilie står overfor en stor beslutning.

08:20  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet. Demens - Det nationale demenssymbol Fuglene synger Værnsfælles Forsvarskommando - Havfald

08:21  

Aftenshowet
Aftenshowet I morgen skydes Tour de France i gang i Danmark, og det er en unik mulighed for at opleve verdens største cykelløb på nærmeste hold. Brian Holm guider til, hvordan vi som tilskuere får den bedst mulige oplevelse. Desuden skiller vi skidt fra kanel ift. minkkommissionens beretning sammen med politisk kommentator Lars Trier Mogensen Aftenens vært er Mark Stokholm DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:50  

Min elefantfamilie (1:2)
Min elefantfamilie (1:2) Naturprogram fra BBC fra 2016. (Elephant Family and Me) I Tsavo-nationalparken i Kenya er naturfotografen Gordon Buchanan kommet helt tæt på en flok elefanter. Elefanter hører til de farligste af de vilde dyr i Afrika, men sammen med den lokale ekspert Benjamin Kyalo, lykkes det til fods at komme helt tæt på elefanterne, hvor den unge elefanthun, Wendy, netop har født sin første unge, Wiwa. Og selv i en fredet nationalpark er der mange udfordringer for en lille elefantunge.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Mette Frederiksen bør trække sig, i stedet for at tørre ansvaret af på embedsmændene! Sådan lyder reaktionen i dag fra Berlingske Tidende, efter minkkommissionen har fremlagt dens længe ventede konklusioner. Dagbladet Politiken taler om et veritabelt sammenbrud af den danske centraladministration, og vil nu have advokater til at undersøge regeringens politiske ansvar. Mød de to avisers chefredaktører i Deadline.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Hvis vægge kunne tale (5:6)
Hvis vægge kunne tale (5:6) Svensk reportageserie fra 2015. (Det sitter i väggarna) Christopher og Erika hjælper ejerne af en gammel landhandel i Østre Ryd uden for Norrköping med at finde husets historie og gøre det i stand. Den lille købmandsbutik er for længst nedlagt, men det rum, hvor butikken var, findes stadig. Nu vil husets nye ejere genskabe det. Erika viser, hvordan man maler med ægolietempera og behandler det nylagte trægulv med sæbe. Christopher tager tilbage til tiden med rationeringsmærker under 2. verdenskrig, og han undersøger rygtet om, at bygherren skulle have sat ild på huset!

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (5)
Ramasjang Mysteriet IV (5) Er det Fru Pudderkvast, Danse Staffan eller en helt tredje der har været på spil? Der er i hvert fald ballade i Ramasjang! Jacinta og Rasmus har nemlig fået stjålet deres vandpistoler! Heldigvis får Kristian hjælp af minidetektiven Brage, men mon de kan finde den rigtige skurk?

05:55  

Ernest & Celestine (20)
Ernest & Celestine (20)

06:10  

Sarah og And (8)
Sarah og And (8)

06:15  

Bamselægen - Fjernes sting og bamse med kræft (13)
Bamselægen - Fjernes sting og bamse med kræft (13) Mehmet kommer ind med sin bamse Memo, der skal have fjernet sting efter en blindtarmsoperation. De fjernes med saks og pincet. Bagefter hjælper Mehmet med at gå stuegang hos en bamse, der er indlagt med kræft. Den har kræft i en knogle og får kemoterapi. Bamselægen Sandra og Mehmet skal se de nyeste billeder af den kræftsvulst, som bamsen har ved en knogle i sit ben. Ved at sammenligne det nye billede med et ældre billede kan de se, at svulsten er blevet mindre. Det er gode nyheder for det betyder, at medicinen virker, og at bamsen er i bedring. Forhåbentligt er svulsten snart helt væk.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:00  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10)

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.

07:30  

Motor Mille på cirkustur (6)
Motor Mille på cirkustur (6) Motor Mille drømmer om at optræde med et sejt og svært nummer med sin motorcykel i cirkus. Men hos Cirkus Arena bliver hun sat til at øve sig på at flyve i trapez under loftet på teltdugen. Det viser sig at være mindst ligeså krævende og sejt, som Mille har drømt om.

07:45  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (55)
Vidundervovsen Vaffel (55)

08:20  

Venner eller uvenner (2:6)
Venner eller uvenner (2:6) Frøen Frølle er flyttet ind på Oskars Ipad, og det er han træt af, for så han kan ikke få Minecraft. Men måske de begge alligevel kan få noget godt ud af, at Frølle nu bor der? Desværre gør Frølle noget, der sætter deres nye venskab på en gevaldig prøve.

08:30  

Quizdyrene - Marsvinet Holger
Quizdyrene - Marsvinet Holger Dagens quizdyr er marsvinet Holger. Han bor på en gård, hvor han får besøg af quizværten Stefan. Holger har måske fået det forkerte marsvineben ud af buret, for han er først temmelig gnaven. Men måske hjælper det lidt på humøret at quizze med Stefan, der giver Holger fem spørgsmål om dyr i Australien og chancen for at vinde en flot præmie.

08:40  

Hørmehunden
Hørmehunden

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:10  

Nak & Æd - Morgenmad i Irland
Nak & Æd - Morgenmad i Irland Et kort udklip fra Irland. Der skal laves morgenmad, selvom vejret er fuldstændig dårligt.

09:15  

Nak & Æd - Rumænsk opera
Nak & Æd - Rumænsk opera Et kort udklip fra Danmark. Jørgen viser Nikolaj sit helt store idol, en rumænsk operasanger, på storskærmen i tippien.

09:25  

Nak & Æd - Fiskeri med moderne grej
Nak & Æd - Fiskeri med moderne grej Et kort udklip fra Danmark. Jørgen og Nikolaj skal på jagt efter en aborre og deres hjælper har fuldstændig meget moderne grej med til at hjælpe dem.

09:35  

Vilde vidunderlige Danmark - Kongeørnen
Vilde vidunderlige Danmark - Kongeørnen I de jyske skove hersker en af verdens største ørne. I Lille Vildmose i Nordjylland får en kongeørn øje på en hare, og vi kommer i luften med ørnen, mens den jagter sit bytte.

09:45  

Vilde vidunderlige Danmark - Gråkragen
Vilde vidunderlige Danmark - Gråkragen Når det knaser under bilernes dæk, har der sommetider været et udspekuleret dyr på spil. Gråkragen er en intelligent fugl, og den har udviklet en række særlige teknikker til at knække valnødder.

09:50  

Redningshundene (4:8)
Redningshundene (4:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) Det var godt vejr, da 70-årige Johan tog båden ud, men da Trine og Baloo tager ud til Øygarden for at lede efter ham, er det voldsomt stormvejr.

09:50  

Redningshundene (3:8)
Redningshundene (3:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) Merete og redningshunden Erox er ude at søge efter en forsvunden person fra en båd. Det bringer smertelige minder frem i Meretes hukommelse. Hun ved, at en katastrofe kan indtræffe når som helst.

09:50  

Redningshundene (2:8)
Redningshundene (2:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) Den lille hundehvalp Nano er flyttet hjem til Maria og Jan i Tromsø. Drømmen er, at han skal trænes til at blive redningshund. Men har han de egenskaber, som skal til?

09:50  

TV AVISEN Ekstra - Statsministeren holder pressemøde om minkkommissionens beretn
TV AVISEN Ekstra - Statsministeren holder pressemøde om minkkommissionens beretn TV Avisen Ekstra giver overblik over de vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

09:55  

Vilde vidunderlige Danmark - Knopsvanen
Vilde vidunderlige Danmark - Knopsvanen En knopsvanehan er på jagt efter en mage. Og da knopsvaner ofte danner par for livet, er det vigtigt at finde den helt rette. Men for at gøre det, må han både igennem kamp og yndefuld parringsdans.

10:10  

Vilde vidunderlige Danmark - Gøgen
Vilde vidunderlige Danmark - Gøgen Der er noget i gære i en fuglerede ved Esrum sø. Én af ungerne ser meget anderledes ud, og pludselig går den i gang med at skubbe de andre uger ud af reden. Det kan virke ondsindet, men gøgeungen har en særlig grund.

10:25  

Vilde vidunderlige Danmark - Almindelig rovedderkop
Vilde vidunderlige Danmark - Almindelig rovedderkop En hanedderkop vil gerne parre sig, men det kan være en farlig leg. Hunnerne er nemlig berygtet for at tage livet af hannerne, hvis de kommer for tæt på. Men det kan hjælpe at tage en gave med til sit stævnemøde og håbe på, at den lunefulde hun kan lide, hvad hun får.

10:30  

Auktionshuset (9:10)
Auktionshuset (9:10) I Auktionshuset skal der sælges Axel Salto vaser som aldrig før og ved denne særlige lejlighed, har den rutinerede ejer, Jesper Bruun Rasmussen besluttet at overlade den prestigefyldte podieplads til sønnen, Frederik. Han skal altså vise sit værd som auktionarius og på bedste beskub styre slagets gang når de mange Axel Salto interesserede købere forhåbentligt byder. Auktionshusets ekspert i moderne design og keramik, Peter Kjeldgaard er den, der har vurderet vaserne. Hans fornemmeste opgave bliver at styre de mange internationale kunder, der vil byde pr. telefon. Så både Frederik og Peter har sommerfugle i maven inden slaget skal slås. Thomas Høiland, husets vinekspert, er kørt nordpå i jagten på dyre dråber vin. Lykkes det ham at få vinen indleveret til auktion kan flaskerne indbringe huset mange penge. I skranken er der både smil og skuffelse når danskerne får vurderet deres arvegods.

10:40  

Skattejagt med Mads og Jens
Skattejagt med Mads og Jens Det er en stor dag for Mads og Jens, de har nemlig fået mulighed for at købe mad-ikonet Kirsten Hüttemeiers køkkenting inkl. de berømte skåneærmer.

10:55  

Skattejagt med Jesper Bo
Skattejagt med Jesper Bo Møbelrestaurering er en del af Jesper Bos dagligdag. I dag henter han bl.a. en lænestol, som er blevet restaureret for omkring kr. 10.000, spørgsmålet er bare: Får han pengene igen ved auktionssalg?

11:00  

Guld i Købstæderne - Horsens
Guld i Købstæderne - Horsens Guld i Købstæderne rykker i løbet af sommeren ud til fem danske byer med den helt særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Horsens. I Håndværkerforeningens smukke sal står nogle af Danmarks dygtigste eksperter klar til at vurdere de mange arvestykker, antikviteter og andre klenodier, som gæsterne har med. Blandt andet sætter de pris på en stor russisk isbjørn. Og vi får den helt usædvanlige og tragiske historie om et rationeringskrus fra en tysk koncentrationslejr. Til stede i salen er også tre professionelle opkøbere. Når tingene er blevet vurderet har de mulighed for at byde på genstandene. Opkøberne byder hinanden op, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, bliver der handlet. Opkøberne kæmper blandt andet om at få en helt unik guldring fra Hans Hansen med hjem. Cecilie Nielsen, programmets vært, kigger nærmere på nogle af byens særlige kendetegn. Blandt andet undersøger hun, om gågaden virkelig er så bred, som byen praler med.

11:00  

Min natur - Sofie Østergaard ruller
Min natur - Sofie Østergaard ruller I dag har Versus-vært Sofie Østergaard stukket benene i sine rulleskøjter. Hun løber rundt om Brabrand Sø i selskab med iværksætter og Løve Jacob Risgaard - hvis han kan følge med. Undervejs får de også en snak om, hvad det kræver at være selvstændig og hvordan man får livet til at hænge sammen.

11:00  

Guld i Købstæderne - Køge II
Guld i Købstæderne - Køge II Guld i Købstæderne besøger i løbet af sommeren fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Køge. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere de mange klenodier, arvestykker og antikviteter, som dukker op i løbet af dagen. Eksperterne sætter bl.a. pris på en ægte diamantring - købt for en dollar. Og to malerier af den sjællandske landskabsmaler Ole Ring. Når tingene er blevet vurderet, er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere kæmper om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, bliver der handlet. Opkøberne kæmper bl.a. om en usædvanlig lampe, der nær var endt i skraldespanden. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager en tur rundt i byen for at kigge nærmere på byens seværdigheder. Bl.a. ror hun en tur på Køge Å, der fik afgørende betydning for byen, indtil fragtskibene blev for store og måtte søge andre veje ind til de handlende.

11:00  

Guld i Købstæderne - Køge
Guld i Købstæderne - Køge Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. I det første af i alt ti programmer besøger vi Køge. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere alle de medbragte arvestykker, antikviteter og andre spændende ting fra gemmerne. Eksperterne sætter bl.a. pris på en lampe designet af Arne Jacobsen, og de får tårerne frem i øjnene hos ejeren af to Brendekilde-malerier. Når tingene er blevet vurderet, får tre professionelle opkøbere muligheden for at byde på genstandene. De kæmper indbyrdes om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Opkøberne byder bl.a. på en bronzefigur af Kai Nielsen, som ejeren til det sidste er i tvivl om, hvorvidt hun vil skille sig af med. Programmets vært, Cecilie Nielsen, springer også på cyklen for at finde nogle af de gode historier i byen. Hun kommer bl.a. forbi landets ældst daterede bindingsværkshus.

11:10  

Min natur - Nikolaj Kirk finder dyr
Min natur - Nikolaj Kirk finder dyr Nikolaj Kirk ELSKER Amager Fælled og det rige dyreliv der er lige udenfor hans hoved dør. Sammen med sin ven, fuglekenderen Nikolaj Noel viser han sine yndlingshjørner frem - og går på opdagelse efter både vandsalamander og fugle.

11:25  

Curlingklubben begynder til... (4:5) - Ikke dig igen! Det er sportstema nu!
Curlingklubben begynder til... (4:5) - Ikke dig igen! Det er sportstema nu! Maria og Christian er taget til Fyn og vanen tro, har de ingen idé om, hvad der skal ske. I dag får de dog selskab af en gammel kending, når naturvejleder Emil Sanderhoff pludselig dukker op bag skov og krat og sender dem på et godt gammeldaws Stjerneløb. Kan Maria og Christian finde rundt med et kort i skoven? Hvordan smager edderkoppesnaps egentlig af? Kan de mon gætte en lort? Hvordan er det egentlig at inddrage naturen, når man skal bevæge sig? Og er de stadig venner med Emil efter dagens ret klamme udfordringer? Få svaret i fjerde afsnit, hvor Curlingklubben begynder til Stjerneløb.

11:45  

Søren Ryge: Her bor Anna
Søren Ryge: Her bor Anna Tænk, hun er over 90 år og bor stadig i det hus, hvor hun blev født. Har boet her hele livet Og ikke lavet om på noget som helst, for det er ikke nødvendigt. Det er "Kender Du Typen?" på en helt anden måde.

DR2

09:30  

Rejsen til verdens navle (5:5)
Rejsen til verdens navle (5:5) Rejseserie fra 2000 Sidste besøg - Tahiti. Nordkaperen er på vej mod Tahiti - rejsens endestation. Besætning og båd har sammen tilbagelagt 6.500 sømil - godt en fjerdedel af jordens omkreds - på verdens mest ensomme ocean. Tilrettelæggelse: Hanne Danielsen. Produceret af Skandinavisk Film Kompagni for DR TV. Sendt første gang 06.02.2000

10:30  

Danmark ifølge Billed-Bladet (5:5)
Danmark ifølge Billed-Bladet (5:5) I 1970'erne bliver Billed-Bladet hver uge læst af mere end 1 mio danskere. Journalisterne har rundsave på albuerne og store armbevægelser. I denne serie dykker vi ned i Billed-Bladets gyldne æra. Vi kommer ind i hovedet på dem, der skrev og på dem der blev skrevet om. Billed-Bladet ville ikke frelse verden. Det gør denne serie heller ikke, men den giver et billede af det Danmark, som Billed-Bladet beskrev i 1970'erne. I aftenens program handler det blandt andet om dansktopstjernen Gustav Winckler, Uri Geller og om arvestriden i Kauffmann-familien.

11:00  

Taxa (15:56)
Taxa (15:56) Dansk dramaserie fra 1998. René er urokkelig - han vil have sit endelige spilleopgør nu og tager drastiske midler i brug for at skaffe de fornødne kontanter. Mens Lotte får nogle larmerende oplysninger, der har forbindelse med hendes eks-mand Claus, og Verner får et overrumplende besøg, har Stine noget at fejre. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Claus Bue, Torben Jensen, Hans Henrik Clemensen, Søren Spanning, Kjeld Nørgaard, Laura Christensen, Helene Egelund, Bent Mejding, Birthe Neumann, Christine La Cour, Christoffer Bro, Jan Elle, Ole Alstrup, Caroline Johansen og Casper Johansen. Manuskript: Anders Refn, Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Ole Schultz. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

11:40  

Taxa (16:56)
Taxa (16:56) Dansk dramaserie fra 1998. Verner har ikke passet sit arbejde i flere dage, og da han helt udebliver fra kontoret, tager Birgit og Lotte hjem til ham - der møder dem et chokerende syn. Mens Stine kommer galt afsted på sin første lange tur som chauffør, og Lotte bliver dybt rystet, da hun kommer hjem til sig selv, får René en helt speciel oplevelse. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Hans Henrik Clemensen, Søren Spanning, Laura Christensen, Torben Jensen, Claus Bue, Dorte Højsted, Helene Egelund, Thomas Ungewitter, Lars Wilk, Birgit Conradi, Christoffer Bro, Leon Feder, Ann Eleonora Jørgensen, Birthe Neumann, Bo Jakobsen og Peter Gilsfort. Manuskript: Anders Refn, Søren Sveistrup og Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Ole Schultz. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth

TVR

09:05  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

09:20  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:40  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

10:05  

Kasper og Sofie (1)
Kasper og Sofie (1)

10:15  

Kika og Bob (5)
Kika og Bob (5) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

10:30  

Pyjamasheltene II (39)
Pyjamasheltene II (39)

10:45  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

10:55  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (5)
Onkel Rejes Sørøvershow (5) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:30  

Bamselægen - Næsen (7)
Bamselægen - Næsen (7) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Malou-Fie. Hun er bekymret, fordi hendes bamse, Hunni, har svært ved at trække vejret. Hvad mon der er galt med Hunn?

11:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:10  

Søren Ryge: Tormods heste
Søren Ryge: Tormods heste Der er mange hestemænd, hestedamer og hestepiger i Danmark, men Tormod er i særklasse. Han har hverken rideskole eller stutteri. Han har bare 62 heste af alle mulige racer og lever og bor sammen med dem, som om de var hans familie. Det er meget smukt at se.

12:15  

Bonderøven 2019 (16:16) - Af med hovedet og velbekomme
Bonderøven 2019 (16:16) - Af med hovedet og velbekomme Frank er på hjemmebane, når tre gæs, en landand og en moskusand går fra at være en del af dagligdagen på Kastaniegården til at blive en del af indholdet i fryseren. Til gengæld er han på udebane, når det gælder dyrkning af quinoa og amarant. Familien kan ikke lide quinoaen, og det er umuligt at få sand ud af de bittesmå amarantfrø.

12:15  

Bonderøven 2019 (15:16) - Brønd og blanke vindskeder
Bonderøven 2019 (15:16) - Brønd og blanke vindskeder Brønden på Kastaniegården er løbet tør for vand, så nu skal laves en ny boring gennem kalk og stenlag ned i undergrunden. Opbygningen af afløseren for den gamle stald med flotte stik og forbandt tager stadig tid, men ikke mere end at hønsehusets meget trængende vindskeder kan få en gang linolimaling.

12:15  

Bonderøven 2019 (14:16) - Jomfrutur og maling over åben ild
Bonderøven 2019 (14:16) - Jomfrutur og maling over åben ild Det ligner suppe med rugmel, der bliver kogt over åben ild, men i virkeligheden laver familien på Kastaniegården rød maling til hønsehuset. Den finske stammebåd er endelig kommet i vandet, og Frank finder den perfekte måde at ro den på. Til gengæld er det ikke gået helt godt med kastanierne fra kastanietræet på gårdspladsen. Kun to brugbare spisekastanier er det blevet til, men det er bare en forsmag på, hvor god den næste høst bliver, mener Frank.

12:40  

Spise med Price - Are you hungry tonight?
Spise med Price - Are you hungry tonight? "Are you hungry tonight?" Få svaret på, hvad det var der slog Elvis Presley ihjel. Kongens ånd hviler over både programmet og gryderne med sydstatsretter, og der er næppe tvivl om, at Elvis' mama ville synes, at det var all right, hvis hun så, at portionsstørrelserne i aftenens program også følger de amerikanske traditioner. Der er i hvert fald nok af Mississippi Mud Pie med creme fraiche is, Chicken Gumbo og barbeque klassikeren Pulled Pork (som man skal stå ukristeligt tidligt op for at kunne servere til aften) er også King size. Musikken leveres af Brødrene Price & band. www.dr.dk/price Sendt første gang 20.04.10

13:00  

I hus til halsen (1:8)
I hus til halsen (1:8) På 1,5 år har der kun været én fremvisning i Henny (70) og Birgers (72) hus, men de har brug for at sælge nu. Designer Søren Vester har som blebarn været i huset før, for han er født og opvokset i Durup, hvor han kender alle. Det får han brug for, når ejendomsmægler Line Frank presser ham med en pludselig fremvisning. Tømrer Dennis Salomonsen giver gode tips til, hvordan man skifter en køkkenbordplade, og til hvordan man nemt moderniserer køkkenfliserne.

13:10  

I hjernen på stjernen - Jacob Risgaard (2:5)
I hjernen på stjernen - Jacob Risgaard (2:5) Den psykologiske manipulator Jan Hellesøe og tv-værten Josefine Høgh vil over to dage presse iværksætter Jacob Risgaard det yderste, gennem samtale og nøje konstruerede eksperimenter, hvor minder, følelser og personlige relationer vækkes til live. Jacob bliver for alvor rørt, da han møder seks mennesker for første gang, hvis liv han har haft altafgørende indflydelse på.

14:00  

Hammerslag 2019 - Wauw i Provinsen
Hammerslag 2019 - Wauw i Provinsen Når muligheden for at få et hus til den halve pris byder sig, rykker flere familier teltpælene op og flytter fra storbyen til provinsen. Boligerne vi skal se, har alle sammen haft nok wauw-effekt til at lokke folk ud af deres vante rammer og til Horsens. Vi starter med en villa, der slog benene væk under køberne, så de bare måtte eje den. Så skal vi se et renoveret byhus, og så vi slutter af med en bolig med udsigt over Horsens. Vært: Christian Degn

14:10  

Hercule Poirot: Tæppefald - Poirots sidste sag
Hercule Poirot: Tæppefald - Poirots sidste sag Engelsk krimi fra 2013. (Agatha Christie's Poirot: Curtain) Den aldrende Poirot genforenes med sin gamle ven Hastings på godset Styles, hvor de opklarede deres første sag sammen for 30 år siden. Poirot er bundet til en kørestol, men de små grå celler fejler ikke noget. Den lille detektiv er sikker på, at der igen er en morder på spil på Styles, og i sin sidste sag nogensinde må han bruge sine bedste evner for at afsløre vedkommende. Poirot: David Suchet. Elizabeth Cole: Helen Baxendale. Hastings: Hugh Fraser. Instruktion: Hettie Macdonald.

14:45  

Kender Du Typen? 2019 - Med præst og papvin
Kender Du Typen? 2019 - Med præst og papvin Hvilken kendt dansker har et tæt forhold til sin præst og griner højt over en øl med vennerne i Marineforeningen? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal gætte, hvem der har en passion for sociale fællesskaber i det lokalsamfund, hun bor i, når Kender Du Typen? besøger en lille by ved Limfjorden. Vært: Mads Steffensen

14:45  

Kender Du Typen? 2019 - Med blomsterbørn og brun sytråd
Kender Du Typen? 2019 - Med blomsterbørn og brun sytråd Kan livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, hvilken kendt dansker der har købt hus sammen med sin kæreste - og deres fælles veninde? Kan en pige hedde John? Og hvordan kan man blive rørt ved synet af en kasse med brun sytråd? Kig med i Kender Du Typen? og bliv klogere på en af typerne, der bor på Frederiksberg. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:20  

Japans vilde natur (2:3)
Japans vilde natur (2:3) Dokumentar fra BBC fra 2015. (Wild Japan) Japans natur spænder bredt. Fra vildmarken i det iskolde nord til de sydlige subtropiske øer. På den isolerede ø Yakushima ser vi aber, der leger på ryggen af hjorte i en natur, der er glemt af resten af verden. Et andet sted i landet viser vulkanen Sakurajima tænder. Det har den gjort i de sidste 60 år. Indbyggerne i området bærer derfor en slags cykelhjelme, når de bevæger sig udenfor, så de ikke bliver ramt af de sten, som vulkanen af og til kaster op.

13:10  

Japans vilde natur (3:3)
Japans vilde natur (3:3) Dokumentar fra BBC fra 2015. (Wild Japan) Japans natur spænder bredt. Fra vildmarken i det iskolde nord til de sydlige subtropiske øer. På Japans andenstørste ø, Hokkaido, bor cirka 200 brune bjørne side om side med fiskerne. De fanger begge laks. Alt imens er resten af øens dyr ved at gøre klar til at overleve den barske, lange vinter.

14:00  

Den klassiske musikquiz (6:8)
Den klassiske musikquiz (6:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Katrine Gislinge, Jacob la Cour, Lisbeth Sagen og Jesper Nordin. DR SymfoniOrkestret og dirigent Thomas Søndergård står for musikken. Er det muligt at genkende et stykke musik efter bare en enkelt tone? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør? Og hvor svært er det at identificere musik spillet bagfra?

TVR

12:05  

Det store Ramasjang Mysterie (5)
Det store Ramasjang Mysterie (5) Hanne og Ronni snyder vagten og skaffer sig adgang til Ramasjang Sendestation. Ude i skoven vågner My og Frede forvirrede i et telt til duften af pandekager. Hvordan er de endt der? Og hvem har bagt pandekager til dem?

12:15  

Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr
Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr Rosa besøger Asbjørn og sammen finder de på et eventyr om Asbjørns sovedyr Karsten. Han er en kæmpestor elefant, der elsker frugt og grønt. På Asbjørns værelse får de øje på en håndvægt. Så i eventyret bliver Karsten til en stor stærk vægtløfter, der tager i træningscentret for at løfte vægte. Her møder han fitnessdronningen Chili og den irriterende Blærerøvs-Bjarne, der altid snyder og blærer sig når han vinder. Spørgsmålet er, om det vil lykkes Karsten at vinde over Bjarne en gang for alle.

12:30  

Ramajetterne II (7)
Ramajetterne II (7) Vennerne i lufthavnen er noget chokerede over at finde en lille baby i check-in. Det er ikke den slags "glemte sager" de er vant til, og der skal tænkes hurtigt, hvis en katastrofe skal undgås.

12:54  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12)

13:00  

Monster Buster
Monster Buster Sonja er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster, der skræmmer hende ude på toilettet. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:15  

Ramasjang Mysteriet V (7)
Ramasjang Mysteriet V (7) Ælling er virkelig ked af det, for hendes badering er blevet stjålet! Og det er sket på en ganske snedig måde, så Kristian er virkelig i problemer. Heldigvis får han i dag hjælp af Lulu. Men er det nok til at fange den rigtige skurk?

13:45  

Onkel Rejes fede sommerferie (4)
Onkel Rejes fede sommerferie (4) Onkel Reje beslutter sig for at blive ren og lækker til babyen kommer. Krølle skal hjælpe med at trække hår ud af ørene og så skal Onkel Reje have noget så sjældent som et bad. Det er dog ikke noget helt almindeligt bad, der er tale om, men et der kræver både øl og en smuttur på tanken. Det viser sig dog at være lidt af en udfordring at tage bad, når ens nabo hader børn og har bestilt en ninja til at tilintetgøre én.

14:00  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Der er en hundehvalp i buret i tårnet, som skal reddes. Modige Julian melder sig til at løbe alene op efter den, men han bliver låst inde. Motor Mille og Børnebanden kan ikke få fat i nøglen til buret - men så opdager de en skjult trappe bag en reol.

14:15  

Sprinter Galore III - Udklædning (9)
Sprinter Galore III - Udklædning (9) Der er udklædningsdag i Magnus' klasse, og Sprinter ser det som en oplagt mulighed for at snige sig med i skole - på en måde er han jo klædt ud i forvejen og vil ikke vække opsigt. Men ægte superheltekræfter er åbenbart sværere at skjule end som så ...

14:30  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:55  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire Gilbert babysitter + Skatten i Krydsfinerskoven

DR1

15:25  

Hercule Poirot (31)
Hercule Poirot (31) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Eventyret ved den egyptiske kongegrav". Den berømte arkæolog sir John Willard falder død om, få minutter efter han har åbnet den egyptiske farao Men-her-Ras grav. Snart begynder resten af ekspeditionens medlemmer også at falde døde om. Er de blevet ramt af en forbandelse? Poirot undersøger sagen.

15:50  

Vores farvestrålende jord
Vores farvestrålende jord Østrigsk naturprogram fra 2020. (What a Colourful World) Set fra rummet ligner Jorden en grøn og blå kugle. Men når man kommer tættere på, afsløres et væld af nuancer og kulørte væsner - fra farveskiftende kamæleoner til lyserøde flamingoer, regnbuefarvede bjerge til betagende polarlys. Tag med på en fascinerende rejse, og oplev, hvad der gør vores klode til et kalejdoskop af farve.

16:20  

Hercule Poirot (32)
Hercule Poirot (32) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Underhunden". Anden Verdenskrig lurer i horisonten, og forretningsmanden sir Rueben Astwell håber at profitere af krigen. Før det kommer så vidt, findes han dog myrdet i sit hjem. Poirot efterforsker sagen, og miss Lemons nye hobby - hypnose - kommer til uventet nytte.

16:40  

Fiskene i Sverige: Floderne
Fiskene i Sverige: Floderne Svensk naturserie fra 2022. (Fiskarnas Rike) Vandrende fisk, udrydningstruede fortidsvæsner og svømmende vandstære. I Sveriges strømmende vand gemmer der sig en myldrende verden. Her har selv de mindste væsener større betydning, end vi måske ser. Alt hænger sammen. Tag med på en magisk rejse gennem de svenske floder. Mød blodsugende parasitter og den superstærke laks, og hør, hvordan fiskepleje er blevet lidt af en folkebevægelse.

17:10  

Lykkeland II (1:8)
Lykkeland II (1:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022 Alarmen går på olieboreplatformen Bravo og Rein befinder sig pludselig i centrum af begivenhederne. Anna får nej til sin jobansøgning og er ked af det. Torill lancerer en ukristelig plan. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

17:15  

Lykkeland II (2:8)
Lykkeland II (2:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022. Studio 37 åbner, men vil der også komme gæster? Arbejdet med at forhindre en oliekatastrofe fortsætter og Norge holder vejret. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

DR2

15:00  

Arkitektens Hjem: Knud Holscher - "Mr. Danish Design"
Arkitektens Hjem: Knud Holscher - "Mr. Danish Design" Et godt hjem er en smuk løsning på dagligdagens funktionskrav - sådan tænker en af Danmarks allerstørste arkitekter Knud Holscher - I Holte nord for København førte Knud sine tanker ud i praksis, da han helt tilbage i 1972 tegnede et hjem til sin familie - Dette hus, der ligger op til Rude Skov, er klassisk moderne, rationelt og optimistisk, stilrent og gæstfrit, praktisk og storslået. Sendt første gang 24.11.11

15:00  

Arkitektens Hjem: Nils Holscher (1:8)
Arkitektens Hjem: Nils Holscher (1:8) Himlen over København. Eva Harlou besøger arkitekt Nils Holscher og hans familie i deres ultramoderne lille glashus i en af Københavns gamle gader. Huset blev verdensberømt, da Oprah Winfrey viste det i sit talkshow. Huset er bygget perfekt som et fly, det er en udsigtsmaskine til nydelse af Københavns tage, men det er også et hjem for 2 voksne og 3 børn. Tilrettelæggelse: Jan Haugaard Sendt første gang 01.03.11

15:30  

Arkitektens Hjem: Kim Herforth - "Eventyrlig arkitektur over hele verden".
Arkitektens Hjem: Kim Herforth - "Eventyrlig arkitektur over hele verden". Arkitekten Kim Herforth Nielsen, bor i et rækkehus på Holmen i København. Oprindelig var det værksted for Søværnet - I dag er det på én gang byhus og sommerhus, med båden fortøjet på den ene side, og Københavns Indre By på den anden. Kim Herforth skaber eventyrlig arkitektur over hele verden - som f. eks Museum of Liverpool i England, hvor byens borgere oplever en forbløffende ny udsigt over deres egen by. Sendt første gang 17.11.11

15:30  

Arkitektens Hjem: Anna Maria Indrio (2:8)
Arkitektens Hjem: Anna Maria Indrio (2:8) Calling London. Eva Harlou besøger arkitekten Anna Maria Indrio i hendes loftslejlighed i København. Lejligheden er over 200 år gammel, men indrettet i helt ny stil - Anna Maria Indrio er født i Italien og på en gang indbygger i Rom og i København - og det nybyggede Darwin Center i London er hendes internationale gennembrud.

16:00  

Opdagelsen af Jylland: De første brugsforeninger (5:5)
Opdagelsen af Jylland: De første brugsforeninger (5:5) Dansk historieserie fra 2014 I dag kan alle og enhver gå ned i en brugsforening og købe ind. Ideen kom til Danmark i 1800-tallet, hvor præsten Hans Christian Sonne efter nederlaget i 1864 oprettede Danmarks første brugsforening i Thisted, for at beboerne kunne købe billige fødevare. Indtil 1800-tallet er Danmark en stormagt, men i løbet af bare 50 år går vi statsbankerot, mister flåden, og vi taber både Norge og Sønderjylland. Eliten leder efter svar på hvordan de genskaber nationen - og de finder svarene i Jylland! Sendt første gang 17.12.2014

16:30  

Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering (5:6)
Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering (5:6) En af verdenshistoriens største opdagelsesrejsende er danskeren Vitus Bering, som i 1700-tallet ledte en kæmpe ekspedition for den russiske zar. I Rusland kaldes han den russiske Columbus, men han er næsten ukendt i Danmark. Nu rejser historiker Cecilie Nielsen og et tv-hold i Berings fodspor hele vejen gennem det enorme Rusland fra Skt. Petersborg i vest til Berings grav på Bering Øen i det nordlige Stillehav for at fortælle historien om Vitus Bering.

17:00  

Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering (6:6)
Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering (6:6) En af verdenshistoriens største opdagelsesrejsende er danskeren Vitus Bering, som i 1700-tallet ledte en kæmpe ekspedition for den russiske zar. I Rusland kaldes han den russiske Columbus, men han er næsten ukendt i Danmark. Nu rejser historiker Cecilie Nielsen og et tv-hold i Berings fodspor hele vejen gennem det enorme Rusland fra Skt. Petersborg i vest til Berings grav på Bering Øen i det nordlige Stillehav for at fortælle historien om Vitus Bering.

17:30  

Den klassiske musikquiz (7:8)
Den klassiske musikquiz (7:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Nikolaj Koppel, Rie Koch, Adam Simonsen og Katrine Nordland. DR SymfoniOrkestret og dirigent Thomas Søndergård står for musikken. Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør? Og er det overhovedet muligt at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone?

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:58  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder den højtflyvende Skye + Vovserne går efter guldet

17:00  

Onkel Rejes fede sommerferie (1)
Onkel Rejes fede sommerferie (1) Sommerferien tager pludselig en herlig drejning, da Krølle flytter ind i kolonihaven hos Onkel Reje og Brille. Dagens helt store overraskelse kommer dog, da Onkel Reje finder ud af, hvorfor han har gået rundt med kvalme - men inden da er der dømt både drikkekonkurrence, indbrud og tissestænger.

17:15  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Eldar glæder sig til at blive superhelt, men han er den eneste af eleverne, som ikke har fået sin superkraft. Bliver han smidt ud allerede på første skoledag?

17:30  

Mission Valhalla (1)
Mission Valhalla (1) Gjallarhornet er blevet stjålet! Hornet, der skal varsle guderne, når de onde jætter er på vej mod Asgård, er væk. Ragnarok kan være nær, og det er ikke så godt, hvis guderne ikke opdager det i tide. Ungdommens gudinde Idun drager sammen med den modige, jordiske heltinde Ida ud for at skaffe Gjallarhornet tilbage. For Valhalla!

17:48  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For millioner af år siden, blev vores planet ramt af en ekstra kraftig meteorit. Den kom ind på planeten 70 gange hurtigere end et fly. Konsekvenserne var enorme. Dette og meget mere fakta vil finde ud af, hvis man ser på Dinolaboratoriet!

17:51  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stærkere end to krokodiller, var tyrannosaurus Rex i stand til at bide lige gennem skelettet af sit bytte. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser Dino Laboratoriet.

17:52  

Jagten på regnbuens farver | Farverne forsvinder
Jagten på regnbuens farver | Farverne forsvinder Motor Mille og Hr. Skæg opdager, at regnbuen er ved at miste alle sine farver. Hvis ikke de finder dem i tide, vil Ramasjang for altid kun være sort og hvid. En skør mand fortæller dem, at løsningen findes i Kenya, og de skynder sig afsted.

DR1

18:00  

Auktionshuset (10:10)
Auktionshuset (10:10) I Auktionshuset er det aller sidste auktionsdag og der skal både sælges møbler og de indtil dato højst vurderede Axel Salto vaser. Det er traditionen tro, Jesper Bruun Rasmussen, der bestemmer hvem der står på podiet og i dag er arbejdsfordelingen sådan, at Jesper selv står for møblerne, mens hans søn, Frederik endnu en gang får lov at svinge fars hammer over de mest prestigefyldte Axel Salto vaser. Urekspert Kristian Haagen er taget ind til Gigtforening for at vurdere 2 ure som foreningen har arvet. Spørgsmålet er, om urene er noget værd og om Kristians vurdering kan hamle op med foreningens allerede indhentede tilbud. I skranken bliver danskerne både overraskede over lave og høje vurderinger af deres ting.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:55  

Disney Sjov
Disney Sjov En hel time med tegnefilm unge og gamle, store og små, børn og barnlige sjæle. Se nye og klassiske tegnefilm fra Disneys skattekiste.

19:55  

Versus (3:8)
Versus (3:8) Aftenens første Versus-duellanter skal skyde til måls fra en faldskærm og en luftballon. Og både luft og balloner er også nøgleordene, når Hjalte og Tjelle senere skal dyste i studiet. I det hele taget er der lagt op til en hæsblæsende aften, der også byder på is-minigolf og direkte duel mellem håndbold og fodbold, endurokører og roadracer samt hest og udkørselsmaskine. Sendt første gang 18.01.2020

DR2

18:30  

Kulturelt: Tysk invasion i Jammerbugten
Kulturelt: Tysk invasion i Jammerbugten Kan man tjene penge på dansk foreningskultur? Ja, er svaret tilsyneladende, hvis man spørger de udenlandske investorer, der kaster både penge og tillid efter danske fodboldklubber og lokale fællesskaber. I nordjyske Jammerbugten FC er kulturmødet med klubbens tyske ejer dog langt fra gået efter planen, og det lille lokalsamfund står rundtosset tilbage efter et år, der begyndte som en drøm, men endte i strid modvind fra alle sider.

18:50  

En by i provinsen (11:17)
En by i provinsen (11:17) Dansk krimiserie med bl.a. Jens Okking og Henning Moritzen. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1979

19:45  

Landsstævne 2022: Efterskolernes opvisning
Landsstævne 2022: Efterskolernes opvisning Ikke mindre end 5.700 efterskoleelever fra 60 forskellige efterskoler deltager i DGI Landsstævne og opfører opvisningen Klodeværk på Landsstævnestadionet. Klodeværk er en opvisning fyldt med energi, høj intensitet og glæde. Kommentator er Birgitte Borch.

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:43  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

18:44  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

18:44  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

18:45  

100% Ulv
100% Ulv

19:15  

Wild Kratts (25)
Wild Kratts (25)

19:35  

Svampebob Firkant VIII (14)
Svampebob Firkant VIII (14)

20:00  

Antboy 3
Antboy 3

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:25  

Orkestret (1:10)
Orkestret (1:10) Dansk dramaserie fra 2021 Som ny souschef for Copenhagen Symphonic Orchestra bliver Jeppe Nygren advaret om musikeres sære vaner og brokkeri og inden længe rager Jeppe uklar med 2. klarinettisten Bo Høxenhaven. Jeppe er af natur en pleaser og i forsoningens ånd tilbyder han Bo en solostemme, da 1. klarinettisten, som er Bos ærkefjende, har fået nyt job i Prag. Beruset af eufori og selvtillid får Bo spurgt den smukke cellist Anastacia, om hun nogensinde spiller cello nøgen. Medvirkende: Frederik Cilius, Rasmus Bruun, Neel Rønholt, Emma Sehested Høeg, Caspar Phillipson, Lise Baastrup, Ina-Miriam Rosenbaum m.fl. Manuskript: Mikkel Munch-Fals og Adam Price. Instruktion: Mikkel Munch-Fals. Idé: Adam Price. Fotograf: Niels Buchholzer. Scenografer: Mina Lejbølle, Anne Oddershede. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: SAM Productions for DR.

21:50  

Orkestret (2:10)
Orkestret (2:10) Dansk dramaserie fra 2021 Bos uheldige kommentar til Anastacia blæses op til en stor sexchikanesag af Simon Elliot, der truer med at gå til Politiken. Jeppe bliver bedt om at håndtere sagen inden Jura, hvor Jeppes kone Regitze arbejder, bliver inddraget. Bo føler imidlertid ikke, at han har gjort noget forkert og nægter at give Anastacia en undskyldning. Bo rager også uklar med sin konservatorieelev Elin, efter en meget uheldig kommentar om hendes fremtoning. Medvirkende: Frederik Cilius, Rasmus Bruun, Neel Rønholt, Emma Sehested Høeg, Caspar Phillipson, Lise Baastrup, Ina-Miriam Rosenbaum m.fl. Manuskript og instruktion: Mikkel Munch-Fals. Idé: Adam Price. Fotograf: Niels Buchholzer. Scenografer: Mina Lejbølle, Anne Oddershede. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: SAM Productions for DR.

22:20  

Jason Bourne
Jason Bourne Amerikansk actionthriller fra 2016. I 12 år har den tidligere CIA-snigmorder Jason Bourne levet i skjul. Nu opsøges han af sin gamle kollega Nicky, der har nye oplysninger om hans fortid. Oplysninger, som CIA ikke vil have frem i lyset, og snart pifter kuglerne igen om ørerne på Bourne. Medvirkende: Matt Damon, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander m.fl. Instruktion: Paul Greengrass.

DR2

21:00  

Shock and Awe
Shock and Awe Amerikansk autentisk drama fra 2017. Efter terrorangrebet den 11. september 2001 beslutter præsident George W. Bush at invadere Irak for at fjerne Saddam Hussein fra magten. De fleste amerikanske medier accepterer præsidentens begrundelse for at gå i krig, men et hold journalister begynder at grave dybere. Sammen afslører de, hvordan magtmisbrug på højeste niveau førte amerikanerne ind i den længste og dyreste krig i landets historie. Medvirkende: Woody Harrelson, James Marsden, Rob Reiner, Tommy Lee Jones m.fl. Instruktion: Rob Reiner.

22:20  

Filmselskabet Delight - Verdens Værste Menneske
Filmselskabet Delight - Verdens Værste Menneske Med 'Verdens Værste Menneske' færdiggør Joachim Trier sin mesterlige Oslo-trilogi ('Reprise' og 'Oslo, 31.August'), hvor den rastløse Julie løber ind i det ene eksistentielle spørgsmål efter det andet. Per Juul Carlsen og Maria Månson folder filmen ud, og trækker tråde til Søren Kierkegaard og Audrey Hepburn.

22:55  

Forelsket i New York
Forelsket i New York Britisk romantisk musikdrama fra 2013. (Begin Again) Gretta og Dave deler seng og sange. Men da Dave får en kontrakt med et stort pladeselskab, forlader han Gretta. Alene og med et knust hjerte beslutter Gretta at optræde med sine egne sange. Her møder hun den afdankede musikproducer Dan, der fortrylles af hendes talent og uspolerethed - og sammen beslutter de at indspille et album, som måske kan bringe lykken tilbage. Medvirkende: Keira Knightley, Mark Ruffalo, Adam Levine m.fl. Instruktion: John Carney.

TVR

21:20  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

00:15  

JFK
JFK Amerikansk storfilm fra 1992. Drabet på præsident Kennedy står stadig som en af det 20. århundredes mest chokerende begivenheder, og den fulde sammenhæng står endnu ikke klart. Kevin Costner spiller juristen Jim Garrison, som begynder at udforske drabet og udvikler en teori om en sammensværgelse, der peger på højrekræfter i det amerikanske samfund som bagmænd for ugerningen. Medvirkende: Kevin Costner, Gary Oldman, Sissy Spacek, Tommy Lee Jones m.fl. Instruktion: Oliver Stone.

03:10  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:35  

Jeg er Patrick Swayze
Jeg er Patrick Swayze Amerikansk dokumentar fra 2019. (I Am Patrick Swayze) Patrick Swayze var 1980'ernes store film-ikon. En frygtløs skuespiller, cowboy og danser - hvis karriere for alvor tog fart med filmen Dirty Dancing. Gennem uset materiale og interviews med hans familie og venner fortæller de om livet med verdensstjernen. En kompleks og nuanceret skildring af Swayzes' liv - fra hans mest ikoniske roller, handlekraft, alkoholmisbrug og kamp mod kræft.

TVR

03:10  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, LEMVIG.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0701213250