Lemvig
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 25. februar 2024

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 25. februar 2024

DR1

05:20  

Gift ved første blik USA XVI (31:33)
Gift ved første blik USA XVI (31:33) Fem måneder efter beslutningsdagen mødes alle parrene fra Nashville. Mens nye relationer vokser, er der for andre stadig uafsluttede kontroverser, der skal håndteres.

06:40  

Gift ved første blik USA XVI (32:33)
Gift ved første blik USA XVI (32:33) Oplev de mest chokerende, rørende og sjove øjeblikke fra de 16 sæsoner af 'Gift ved første blik'.

08:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

08:10  

Løvens Hule (8:9)
Løvens Hule (8:9) Løverne er begejstrede for iværksætterne, der kommer med baggrunde som alt fra surfer til skolelærer. Og Nikolaj udfordrer grænserne, når han tester holdbarheden af et produkt og forsøger at genåbne en budrunde.

DR2

05:15  

Jim Carrey - Manden med gummiansigtet
Jim Carrey - Manden med gummiansigtet Fransk dokumentar fra 2023. (Jim Carrey - America Unmasked) Han er kendt for sit gummiansigt og sin rebelske stil. Den canadiske skuespiller Jim Carrey var en af de største skuespillere i 1990'erne. Berømt for komedier som 'Dum og dummere', 'The Mask', 'Me, Myself & Irene' og 'Ace Ventura'. Men tiderne er skiftet. Donald Trump har stjålet rollen som tegneseriefigur, så hvor går Carrey nu hen med sit talent?

06:10  

Slavernes glemte historie (1:4)
Slavernes glemte historie (1:4) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Enslaved) Over 12 millioner afrikanere blev sejlet fra Afrika til Nord- og Sydamerika og Caribien for at holde verdens største pengemaskine i gang. Over to millioner døde på overfarten. Samuel L Jackson og et team af journalister og undersøiske efterforskere står til søs for at undersøger den transatlantiske slavehandel. Hvad skete der med de 12 millioner slavegjorte afrikanere, der blev stjålet fra deres hjem og sendt over Atlanten?

07:10  

Gåden om massakren på Hadrians mur
Gåden om massakren på Hadrians mur Britisk dokumentarserie fra 2021. (Treasures Decoded) Hadrians mur. Et 120 kilometer langt fæstningsværk, der går tværs over det nordlige England. Engang udgjorde den Romerrigets nordligste grænse og blev bygget for at holde fremmede ude. Her dykker vi ned i hemmelighederne bag det imponerende bygningsværk, der afslører en blodig massakre uden for muren - og et hemmeligt våben, som romerne brugte til at knuse deres fjender.

08:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

08:30  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA Seneste nyt fra TVA (TV Avisen) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

TVR

05:00  

Ramasjang Mysteriet III (5)
Ramasjang Mysteriet III (5) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:25  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:30  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER
Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER Thomas' store idol er action-helten 'General Stålfjæs'. Han vil gerne have Jakob til at forstå, hvor fantastisk sej 'Stålfjæs' er, så han gør alt, hvad han kan, for at få Jakob overbevist. Jakob er fuldstændig ligeglad med Thomas og 'Stålfjæs', for han er nemlig helt fordybet i sin modeltogbane og de dukker, der er med toget. Thomas bliver nysgerrig på, hvad det er Jakob laver, men hver gang han prøver at være med, så dukker 'Stålfjæs' op i Thomas' samvittighed, og forsøger at få Thomas til at sabotere Jakob.

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:25  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Børnebanden opdager den sure mand Granberg henne ved en børnehave. Han vil klæde sig ud for at komme ind, så han kan bruge Vokseværk til at forvandle alle børnene til voksne. Motor Mille og Børnebanden lægger snedige snublefælder for den sure mand.

06:45  

Sarah og And (11)
Sarah og And (11)

06:50  

Hey Duggee (21)
Hey Duggee (21)

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

MGP 2024 | Showet
MGP 2024 | Showet MGP 2024 er Danmarks største musikfest for børn og deres familier. Showet sendes live fra DR's koncertsal og intet er som det plejer, når Jonas Madsen fra Ultra Nyt og Onkel Reje fra Ramasjang byder velkommen til årets MGP fest. Vær klar til et uforglemmeligt show med otte fantastiske sange, der kan få alle til at danse og synge med! Der præsenteres en bred vifte af musikalske stilarter - fra pop til heavy, fra ballader til energiske dansenumre. Det bliver en kæmpe fest, hvor alle kan være med!

 
DR1

09:10  

Koralrevets hemmeligheder - Indonesien (2:4)
Koralrevets hemmeligheder - Indonesien (2:4) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Ocean Wild) Det Indonesiske Øhav er hjemsted for et mangfoldigt dyre- og planteliv. I det lave, varme vand rundt om øerne lever nogle af verdens særeste skabninger - og også nogle af de mest dødbringende. Takket være koralrevenes mange leve- og skjulesteder kan Indonesien prale af at have over 1600 forskellige arter af revfisk. Her undersøger vi, hvad der skal til for at dyrene kan overleve i det enestående havmiljø.

10:00  

Gudstjenesten: Hvad gør vi, når tragedien rammer? - Niels Frank
Gudstjenesten: Hvad gør vi, når tragedien rammer? - Niels Frank Forfatter Niels Frank tager sammen med Sofie Østergaard til en gudstjeneste i Horsens Klosterkirke om tro og tvivl. For da Niels' søster i 2021 på tragiskvis bliver skudt af sin ægtemand, rammer tvivlen og chokket ham. Han skriver sig ud af tragedien, men manglede et åndeligt fællesskab at støtte sig til. For hvad stiller vi op, når tragedien rammer, og hvad kan kirken bidrage med. Det giver præst Hanne Henriksen et bud på i dagens gudstjeneste.

11:00  

Forsvundne arvinger VII: Død før tid (4:5)
Forsvundne arvinger VII: Død før tid (4:5) En kvinde dør alene i sin lejlighed, tynget af en tragedie og uden kontakt til sin familie. I jagten på arveberettigede slægtninge viser det sig, at hendes far har haft mere end én familie. Mette Frisk og arkivar Adam Jon Kronegh leder efter arvinger til en afdød person og forsøger undervejs at opklare, hvorfor arvingerne og afdøde har mistet kontakten.

DR2
TVR

09:19  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

09:19  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

09:19  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

09:20  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

09:35  

Smølferne II
Smølferne II

09:45  

Smølferne II
Smølferne II

09:55  

Smølferne II
Smølferne II

10:05  

Smølferne II
Smølferne II

10:20  

Smølferne II
Smølferne II

10:30  

Kasper og Sofie II (19)
Kasper og Sofie II (19) Det er en stille dag i Haralds butik, så han lader Kasper tage sig af en kunde. Kasper tror, at det er det eneste Harald laver hele dagen, så Harald forklarer Kasper, hvor meget arbejde der ligger i at drive en butik. Senere kommer Sofie på besøg, og Kasper foreslår, at de skal lege butik. Harald, Hilde og Siri er overraskede, da de kommer hjem og finder prissedler på alle deres personlige ting, der sælges i Kasper og Sofies gadebutik.

10:45  

Kasper og Sofie II (20)
Kasper og Sofie II (20) Der begynder en ny pige i børnehaven, og Kasper og Sofie finder ud af, at hun er lidt anderledes end de fleste andre. Randi fortæller dem, at hun har Downs syndrom. Kasper og Sofie finder ud af, at de har mere tilfælles med pigen, end hvad der gør dem forskellige. De har det rigtig sjovt sammen, og hun bliver en af deres bedste venner.

11:00  

Marie og Maria (1:6)
Marie og Maria (1:6)

11:10  

Marie og Maria (2:6)
Marie og Maria (2:6)

11:25  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

11:50  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

12:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

12:16  

Ren teknologi: Forbudt energi og underjordisk affald
Ren teknologi: Forbudt energi og underjordisk affald Fy-fy energikilden atomkraft deler vandene. Men er den virkelig så brugbar, som fortalerne mener? Og bør den i virkeligheden spille en større rolle i den grønne omstilling?

12:30  

I hus til halsen XII (9:9)
I hus til halsen XII (9:9) Et pludseligt dødsfald gør, at Kirsten ikke længere kan bo i sit hus, og hvis ikke der sker noget drastisk nu, kommer hun til at leve resten af sit liv i bundløs gæld. Så Line Franck, Dennis Lindequist og Kalle Thesbjerg rykker til toppen af Danmark for at lave den vildeste forvandling i programmets historie.

13:30  

Vera: Regimentet
Vera: Regimentet Engelsk krimiserie fra 2012. (Vera: Sandancers) Vera Stanhope kaldes ud for at efterforske et mistænkeligt dødsfald på en kaserne. At Vera mødes af en mur af tavshed gør ikke efterforskningen lettere - kun en entusiastisk militærpolitikvinde synes parat til at hjælpe den stædige kriminalinspektør. Vera Stanhope: Brenda Blethyn. Joe Ashworth: David Leon. Kenny Lockhart: Jon Morrison. Instruktion: Julian Holmes.

DR2

12:00  

80'erne tur/retur: 1984
80'erne tur/retur: 1984 I 80'erne tur retur skal vi på en rejse gennem et legendarisk årti. Denne gang tager vi et nostalgisk kig i bakspejlet på året 1984. Vi ser tilbage på store og små begivenheder, fra ind og udland. På Amager bliver rockeren Makrellen skudt ned, Buster Oregon Mortensen dukker op på TV og Danmark ryger hele vejen til semifinalen i EM.

12:30  

80'erne tur/retur: 1985
80'erne tur/retur: 1985 I 80'erne tur retur skal vi på en rejse gennem et legendarisk årti. Denne gang tager vi et nostalgisk kig i bakspejlet på året 1985. Vi ser tilbage på store og små begivenheder, fra ind og udland. Den internationale terror kommer til Danmark, da en bombe springer midt i København - Danmark slår Sovjetunionen til VM og hele landet synger med på Nannas støttesang "Afrika".

13:00  

Mørklægning (2:2)
Mørklægning (2:2) Dansk dramaserie fra 1992. Efter besættelsesmagten har sat det danske politi ud af spillet, fortsætter kriminalbetjent Nielsen i det skjulte sin efterforskning af Baumann-sagen - og bringer dermed både sig selv og sine nærmeste i overhængende fare. Forklædt og med sine forfølgere lige i hælene forsøger han at trænge til bunds i mysteriet. Men jo mere han finder ud af, jo mere umulig ser opklaringen ud. Medvirkende: Ole Ernst, Henning Jensen, Solbjørg Højfeldt, Kurt Ravn, Susse Wold, Peter Schrøder, Peter Gantzler m.fl. Instruktion: Palle Kjærulff-Schmidt.

14:00  

Gudstjenesten: Hvad gør vi, når tragedien rammer? - Niels Frank
Gudstjenesten: Hvad gør vi, når tragedien rammer? - Niels Frank Forfatter Niels Frank tager sammen med Sofie Østergaard til en gudstjeneste i Horsens Klosterkirke om tro og tvivl. For da Niels' søster i 2021 på tragiskvis bliver skudt af sin ægtemand, rammer tvivlen og chokket ham. Han skriver sig ud af tragedien, men manglede et åndeligt fællesskab at støtte sig til. For hvad stiller vi op, når tragedien rammer, og hvad kan kirken bidrage med. Det giver præst Hanne Henriksen et bud på i dagens gudstjeneste.

TVR

12:00  

Dyrs våben: Kobra
Dyrs våben: Kobra Dyr er udstyret med forskellige våben, som elitesoldater kun kan drømme om: I dag skal vi se på den majestætiske giftfabrik - Konge Kobraen.

12:12  

Dyrs våben: Krokodille
Dyrs våben: Krokodille Sumpens dræbermaskine angriber ikke uden grund. Sult og forsvar kan gøre den aggressiv og den forvandler sig til en dødsens farlig modstander - vi ser på krokodiller.

12:20  

Sprinter Galore III - Søskendekærlighed (7)
Sprinter Galore III - Søskendekærlighed (7) Magnus gider ikke have en lillesøster alligevel og er sur, da han sendes på tur med hende i barnevognen. Han møder Viola og bliver så optaget af at lege, at han glemmer alt om lillesøster, og da han igen kommer i tanker om hende og vil kigge til hende, er lillesøster forsvundet. Pludselig drejer alt i Magnus' verden om, at få lillesøster tilbage - og så er det jo godt, man har en superhelt ved hånden.

12:35  

Sprinter Galore III - Dåb (8)
Sprinter Galore III - Dåb (8) Lillesøster skal døbes, og familien har styr på alt til barnedåben - lige bortset fra navnet, for hvad skal hun hedde? Sprinter er heller aldrig blevet døbt, siger han, men det kan Magnus da bare ordne - de låner bare lige lillesøsters dåbskjole og en haveslange. Det kan der vel ikke ske noget ved ... ?

12:50  

Luk op Luk i - MISUNDELIG
Luk op Luk i - MISUNDELIG Er det rigtigt, at alle bliver misundelige? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være misundelig.

12:55  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) John smadrer Oldemors fine vase og må tage tilbage i tiden for at gøre det godt igen. Buller bliver lavet om til en tidsmaskine, og pludselig står John i fortiden med både ninjaer og dinosaurer.

13:05  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) Oldemor vil vinde årets pølsekonkurrence, og John skal hjælpe hende med at udspionere konkurrenten og få den gode opskrift med dilleren. Det går galt, og John får lavet nogen mærkelige pølser.

13:05  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.

13:10  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) John skal prøve alle rutchebanerne i byens tivoli. Dilleren kan slet ikke få nok fart, og inden John har set sig om, laver verdens længste diller sig om til verdens vildeste rutchebane.

13:10  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John glæder sig til at komme ud på ski, men dilleren bliver alt for vild på skibakken, og snart er der snekaos og en uhyggelig stor snebold.

13:10  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) John er alene hjemme, og pludselig er huset invaderet af ninjaer, som overhovedet ikke gider at overholde Oldemors regler. Så John må forsvare huset med dilleren.

13:15  

Transformers
Transformers Med tiden af essensen forenes Terran-familien for at nedlægge Mandroids supervåben og redde deres familie.

13:35  

Tintin: Krabben med de gyldne kløer (1:2)
Tintin: Krabben med de gyldne kløer (1:2) Tintin får nys om narkotikasmugling. Han efterforsker sagen, men bliver taget til fange på et stort skib. Her møder han for første gang Kaptajn Haddock, og de to flygter sammen.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Leo vil så gerne have et kæledyr, så i mangel af bedre giver Sprinter hende Pesto; en lille kugle, som han har trillet ud af sin egen pels. Desværre dukker DiktaThor op og vil have fingre i Pesto også, og desværre viser det sig at være sværere end som så at have kæledyr.

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Selv en superhelt kan komme i tvivl, må Sprinter erfare. Hjælper han alle dem, han kan? Og hvad med alle hans venner nede på jorden? Heldigvis har han Leo og Basker til at huske ham på alle de gode ting, han har gjort, siden han vendte tilbage til Bhilka.

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Diktathor laver vennekort, som man kan samle på, og kortene virker præcis efter hensigten; de skaber jalousi og uvenskab og får Bhilkhanerne til at vende sig mod hinanden, så han selv kan tage magten - hvis ikke det lige var for superhelten Sprinter.

14:05  

Oda Omvendt (4)
Oda Omvendt (4) Alva er vild med at bygge - med brædder og værktøj og alt muligt godt. Men det irriterer Balder grænseløst med al den hittepåsomhed, så han overbeviser Alvas forældre om, at nu MÅ det være slut med at bygge! Heldigvis er det godt, at Oda Omvendt ser anderledes på tingene og at Alva med Odas hjælp snart får zappet sine forældre. Men mens Oda er væk hjemmefra, stjæler Balder en masse små fantasibolde og en fantasioplader!

14:20  

Onkel Rejes fede sommerferie (3)
Onkel Rejes fede sommerferie (3) Da den gravide Onkel Reje får at vide, at mænd ikke kan blive gravide, bliver han sur og går sammen med Krølle i gang med at demonstrere. Uheldigvis for deres naboer Didrik og Skidrik, som hader børn, falder det sammen med et besøg fra en ganske særlig gæst og de må tænke i helt nye baner for at få tilintetgjort Onkel Reje. Og så bliver det også dagen, hvor Krølle modtager en hemmelig gave.

14:35  

Motor Mille og Børnebanden - Prut i parfumen
Motor Mille og Børnebanden - Prut i parfumen Puha! Der lugter af prut i hele byen, og ALLE børn har fået stuearrest. Motor Mille og Børnebanden følger lugten hen til fyrtårnet. Langemand og hans mor har puttet prutlugt i alle de voksnes parfumer, men Motor Mille bruger Fuglen og en æggebombe, og så bliver det værst for dem selv.

14:50  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

DR1

15:00  

Mysteriet på Bornholm (1:8)
Mysteriet på Bornholm (1:8) Vennerne Charly, Niels og Tania og Charlys mor er på ferie på Bornholm. Charly er opsat på at finde en mission for turen, og gammel overtro om overnaturlige væsner skaber en perfekt chance for dette, men Tania og Niels synes, at han er barnlig. Under et besøg på Oluf Høst Museet i Gudhjem ødelægges et dyrt maleri - pigen Silje får skylden, og hun beder de tre venner om hjælp til bevise sin uskyld. Men Charly er modvillig.

15:30  

Mysteriet på Bornholm (2:8)
Mysteriet på Bornholm (2:8) Niels, Tania og Silje tager tilbage til Oluf Høst Museet for at undersøge gerningsstedet. Charly tager alene på mission. Han sniger sig ind i et gammelt fyrtårn og finder bøger om underjordiske væsner på Bornholm. Han bliver dog opdaget af fyrmesteren og må flygte. Men han kommer ikke langt.

16:05  

Togtet (5:6)
Togtet (5:6) Togtet sejler ud på den hidtil længste og farligste del af rejsen. Turen går over isbæltet omkring Grønland, hvor skibe helt tilbage fra vikingetiden er gået ned på stribe. Men afgangen sker i strålende sol, og det giver mulighed for at afprøve vikingernes solkompas. Mellem isbælter og sol sætter Kirk besætningens smagsløg på prøve med fermenteret haj. Rane er taget i Erik den Rødes fodspor for at finde ud af, hvordan Nordboerne klarede mødet med det mennesketomme land. Og så prøver han at opklare mysteriet om, hvorfor Nordboerne pludselig forsvinder 450 år senere.

17:05  

Mord med miss Fisher (13)
Mord med miss Fisher (13) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Murdoch Foyle er på fri fod. Han er blevet sat i forbindelse med antikvitetshandleren Monktons mistænkelige dødsfald. Nu opdager Phryne, at Foyle er medlem af en bizar kult, der er inspireret af de gamle egyptere. Kan Phryne få ram på sin ærkefjende og løse mysteriet om sin søsters skæbne?

17:55  

Nigella - kærlighed til mad (5:6)
Nigella - kærlighed til mad (5:6) Britisk madserie fra 2017. (Nigella: At My Table) Berusende mundfulde. Denne gang serverer Nigella et middelhavsinspireret festmåltid med saftige, krydrede lammekoftaer flankeret af lune fladbrød og en heftig hvidløgssauce, en gylden æggecurry og en herlig rose- og peberpavlova med jordbær. Et voilà!

DR2

15:00  

Store danske kunstnere: Johan Thomas Lundbye
Store danske kunstnere: Johan Thomas Lundbye Guldalderens fineste søn malede drømmen om Danmark som et yndigt land. Men hans sind var bipolart og trak ham ned i depressionens mørke. Han døde kun 29 år gammel som kampvillig soldat for fædrelandet.

16:00  

Manden fra Berlin
Manden fra Berlin Amerikansk thriller fra 1989. (The Package) Den kolde krig er ved at være slut, da sergent Gallagher får til opgave at transportere en fange fra Berlin til Chicago. Men i Chicago bliver Gallagher slået ned, og fangen forsvinder. Da Gallagher forsøger at opspore sin fange, er ingen og intet, som han først havde antaget. Og svigter han sin opgave, kan det få fatale konsekvenser for forholdet mellem de to supermagter. Medvirkende: Gene Hackman, Joanna Cassidy, Tommy Lee Jones m.fl. Instruktion: Andrew Davis.

17:40  

Modstandskvinden - en dans for livet
Modstandskvinden - en dans for livet Dansk dokumentar 2020. 4. maj 1945 sidder en ung kvinde i en biografsal i Randers, da beskeden kommer. Fem års besættelse er slut, og det samme er hendes deltagelse i kampen for frihed. Ebba har fungeret som kurér for A/S-gruppen under ledelse af broderen Aksel. I denne dokumentar fra 2020 ser Ebba tilbage på, hvordan det var blot at være en ung pige, der tidligt i sit liv bliver inddraget i modstandskampen, og på nogle af de oplevelser, der har gjort størst indtryk på hende.

TVR

15:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

15:03  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:15  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:20  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:35  

Gurli Gris VIII
Gurli Gris VIII Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:00  

Galaktiske Ella
Galaktiske Ella

16:10  

Paw Patrol III (4)
Paw Patrol III (4) Tegnefilm med dansk tale

16:35  

Spidey og hans fantastiske venner
Spidey og hans fantastiske venner Spin rykker ind + Brobanditter

17:00  

Tegnetrix: Onkel Rejes Pølsekat
Tegnetrix: Onkel Rejes Pølsekat Onkel Reje bladrer igennem bunken af sjove tegninger, og finder en tegning af en kat, der ligner en pølse. Han forvandler den til en lyseblå pølsekat med en stor klat vaniljeis på ryggen. For så kan alle lide den. Pølsekatten vækkes til live og i sandkassen møder den en anden kat, men den kan bedre lide chokoladeis.

17:01  

Jagten på regnbuens magi | Den farlige ø
Jagten på regnbuens magi | Den farlige ø Hr. Skæg er blevet sendt på en mission af den mystiske ånd. Han skal nemlig skaffe Krabbeøjebønner, som kun vokser ude på en farlig ø. Hr. Skæg drager derfor afsted i en lille båd over det store hav. Han kommer endelig sikkert i land på øen, men han er ikke helt alene. Noget farefuldt truer nemlig lige om hjørnet! Serien er støttet af Udenrigsministeriet, Danida, i forbindelse med Børnenes Ulandskalender. Find læringsmateriale til serien på dr.dk/lær

17:15  

Jagten på regnbuens magi | En svær mission!
Jagten på regnbuens magi | En svær mission! Hr. Skæg er på besøg hjemme hos pigen Fatmata. Hr. Skæg vil gerne låne hendes sko, da ånden denne gang har krævet at få små sko i bytte for regnbuekrukken. Men Fatmata har ikke mange sko, og derfor kan Hr. Skæg ikke tage hendes. Fatmata finder dog en anden måde at hjælpe Hr. Skæg på. Mille er nu også ankommet til Sierra Leone, og hun og Hr. Skæg bliver endelig genforenet! Lykken varer dog kort, da de to venner efter kort tid bliver væk fra hinanden. Serien er støttet af Udenrigsministeriet, Danida, i forbindelse med Børnenes Ulandskalender. Find læringsmateriale til serien på dr.dk/lær

17:25  

Hr. Skægs hotel - Spøgelsesjægeren (8)
Hr. Skægs hotel - Spøgelsesjægeren (8) Hr. Skæg ser mystiske ting på sit hotel, og kort efter får han besøg af en japansk spøgelsesjæger. Hendes største ønske er at tage et foto af et rigtigt spøgelse med sit specielle spøgelseskamera. Men er der virkelig et spøgelse på Hr. Skægs Hotel?

17:40  

Mission Valhalla (8)
Mission Valhalla (8) Frejas Falkeham er forsvundet! Den magiske fjerham, der kan forvandle dig til og gøre dig i stand til at flyve som en falk. Det er ikke så godt, hvis den er faldet i de forkerte hænder. Tænk hvis en af de onde jætter brugte den til at snige sig in i Valhalla? Tordenguden Thor drager, sammen med den modige, jordiske helt Christian ud for at skaffe falkehammen tilbage. For Valhalla!

DR1

18:30  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

19:01  

Vilde vidunderlige Danmark - Gøgen
Vilde vidunderlige Danmark - Gøgen Der er noget i gære i en fuglerede ved Esrum sø. Én af ungerne ser meget anderledes ud, og pludselig går den i gang med at skubbe de andre uger ud af reden. Det kan virke ondsindet, men gøgeungen har en særlig grund.

19:05  

Nordamerikas kæmpesøer (3:3)
Nordamerikas kæmpesøer (3:3) Norsk naturserie fra 2023. (Great Lakes Untamed) Foråret ved De Store Søer i Nordamerika er fyldt af vidundere og mysterier. Tsunamier af is og glødende sten vidner om, hvordan disse gigantiske søer blev dannet af gletsjere. Salamandere, der udfører fotosyntese, ulve, der fisker og farverige fisk, der jager i luften. Dyrelivet ved De Store Søer har unikke måder at tilpasse sig foråret på.

20:00  

World on Fire II (4:6)
World on Fire II (4:6) Britisk dramaserie fra 2023. Kasia tager hul på sin første opgave som agent. Samtidig bliver Rajibs værdier som militærmand alvorligt testet, alt imens hans enhed er under hårdt angreb fra de tyske kampvogne. I Frankrig har David levet fra hånden i munden i ugevis, da han møder Henriette, som leder en ny del af en flugtrute for britiske piloter i den nærliggende landsby.

DR2

18:10  

Rusland i krig (1:3) - Tsarrusland
Rusland i krig (1:3) - Tsarrusland Tysk dokumentarserie fra 2023. (Russia's Wars) Når Rusland griber til våben, holder verden vejret. Gennem århundreder har magthavere formet det russiske imperium med list og magt. Peter 1. den Store og Katarina 2. den Store erobrede dele af Nordeuropa, Krim og den kaukasiske region. Deres efterfølgere forsvarede imperiet mod Napoleon, mens Nikolaj 2. førte til Romanov-dynastiets ophør og satte scenen for en ny stormagt: Sovjetunionen.

19:05  

Nazisternes børnesoldater
Nazisternes børnesoldater Fransk dokumentar fra 2022. (Hitler's Teen Killers) I foråret 1943 erklærer Tyskland total krig. Men fire års krigsførelse har allerede kostet tre millioner tyske soldater livet. Hitlers hær er svækket, og han har brug for nyt blod. Gennem en omfattende rekrutteringsproces lykkes det ham at hverve 20.000 teenagere og etablere den berygtede 12. SS Panserdivision Hitlerjugend. En børnehær, der udviste en grusomhed, der sjældent ses i krig. Her fortæller få af de overlevende om deres blodige fortid.

20:00  

Store danske kunstnere: Elisabeth Jerichau Baumann
Store danske kunstnere: Elisabeth Jerichau Baumann Danskerne brød sig ikke om hendes tyske farver, og alligevel fik hun en enestående international kunstkarriere. Hendes supervåben var portrætmalerier af kongelige og kendte, blandt andet vennen H.C. Andersen. Hendes farverige personlighed bragte hende verden rundt og gav hende adgang til at male i østens lukkede haremmer.

TVR

18:00  

F for Får IV (16)
F for Får IV (16)

18:00  

F for Får IV (15)
F for Får IV (15)

18:00  

F for Får IV (11)
F for Får IV (11)

18:00  

F for Får IV (9)
F for Får IV (9)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Da Petronix-redderne skal forsøge at følge en lille ræveunge tilbage til nature, bliver Pup-E så knyttet til sin nye ven, at han prøver at forpurre opgaven.

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ II
Vilde Kræ II

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Ernst tager på sin første date. Men Grummebæk kan være farlig efter mørkets frembrud. Det viser sig, at nabopigen Ishaani har en hemmelighed inde i spejlet.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:31  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:32  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Sportsmagasinet bringer dig helt tæt på de største danske sportsnavne, viser dig det bedste fra Superligaen og giver perspektiv på de største historier og begivenheder i både dansk og international sport.

22:05  

Mordene i Port Talbot (3:4)
Mordene i Port Talbot (3:4) Britisk krimiserie fra 2023. (Steeltown Murders) Det er lykkedes Colin Dark at indsnævre puljen af mænd, som deler morderens genetiske markør, til blot 13 navne. Nu begynder teamet at fokusere på de mistænktes familiemedlemmer i håb om at afsløre morderen.

23:05  

Showtrial (3:5)
Showtrial (3:5) BBC-krimiserie fra 2021. (Showtrial) Retssagen nærmer sig med hastige skridt. Flere - slibrige - detaljer dukker frem om Hannah, Talitha og Talithas ven Dhillon Harwood. Samtidigt bliver Cleo nødt til at forholde sig en ny skandalehistorie i de britiske medier, som sætter fokus på Talithas motiver i sagen.

DR2

21:00  

Kunstnerkolonien i Italien (8:8) - Skønheden i det grusomme?
Kunstnerkolonien i Italien (8:8) - Skønheden i det grusomme? Mette kæmper med tiden for at nå at blive færdig med udstillingen, mens Luna pludselig ikke kan stå inde for titlen på udstillingen. Værkerne afsløres for både kunstnere og publikum.

21:30  

Den ukrainske chauffør (3:10)
Den ukrainske chauffør (3:10) Ukrainsk dramaserie fra 2023. (In Her Car) Det franske par Christian og Lea er fanget i en familiefejde. Lydia kører dem igennem en krigshærget egn. Parrets forhold er anstrengt, fordi deres søn Simon er kæreste med den ældre Oksana, en kvinde, som de fik evakueret for nogle år siden. Oksana ringer med et akut problem. Simon er fanget i ruinerne efter et missilnedslag. Lea eksploderer i raseri mod Oksana, som hun mener er skyld i Simons ulykkelige situation.

22:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

22:15  

Total tillid - Kinas masseovervågning
Total tillid - Kinas masseovervågning Prisvindende dokumentar 2023. (Total Trust) De er udsat for ekstrem overvågning. To kinesiske familier og en journalist kæmper mod landets overvågningsteknologi, magtmisbrug og censur. Kom med ind i det kinesiske overvågningssamfund. En skræmmende fortælling om big data, ansigtsgenkendelse og et uhyggeligt pointsystem, hvor borgere kan optjene og miste point alt efter deres opførsel og bidrag til samfundet. Når dette er nutiden, hvordan ser vores fremtid så ud? (Dokumania)

22:15  

Mark Zuckerberg: Metaversets konge
Mark Zuckerberg: Metaversets konge Amerikansk dokumentar fra 2024. (Zuckerberg: King of the Metaverse) I 2004 skaber Mark Zuckerberg Facebook. Fire år senere er han den yngste milliardær i verden. Facebook forbinder næsten halvdelen af jordens befolkning og har ændret os for altid. Det sociale netværk har væltet undertrykkende regimer, men har også bidraget til at sprede misinformation og sat skub i folkedrabet i Myanmar. Hvem er den gådefulde Mark Zuckerberg egentlig, hvis indflydelse former vores verdens skæbne? (Dokumania)

23:50  

Skuddet, der dræbte Olof Palme
Skuddet, der dræbte Olof Palme Svensk dokumentar fra 2023. (30 sekunder: Skotten på Sveavägen) Hvad skete der i de første 30 sekunder efter mordet på den svenske statsminister Olof Palme? Sekund for sekund fortæller vidner, hvor de var, og hvad de så. Og nye oplysninger om, hvordan trafiksignalerne på Sveavägen fungerede på drabsnatten, giver et nyt overraskende bud på, hvad der egentlig skete den skæbnesvangre aften.

TVR
DR1

00:00  

Huss (1:5)
Huss (1:5) Svensk politiserie fra 2021. Den unge, ambitiøse politielev Katarina Huss starter ved politiet i Göteborg. Hun får en kølig modtagelse af sine nye kolleger, for Katarinas mor, Irene, er stationens vicepolitichef, og ledelsen er ikke populær. Da det lykkes Katarina at blive del af en drabsefterforskning, bryder konflikten mellem hende og hendes kolleger ud i lys lue. Men da et ungt vidne forsvinder, må de begrave stridsøksen. Nu skal drengen findes, inden det er for sent.

01:35  

Saddams danske gidsler (1:3)
Saddams danske gidsler (1:3) En gruppe udlandsdanskere får deres afslappede tilværelse vendt på hovedet, da Iraks diktator Saddam Hussein invaderer Kuwait i 1990. Grænserne i den lille ørkenstat lukker. Danskere og andre vestlige udlændinge bliver derfor taget som gidsler, mens en krig er under opsejling.

02:20  

Drabet på kælkebakken (3:5)
Drabet på kælkebakken (3:5) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Brennpunkt: Drapet i Akebakken) Afhøringerne begynder allerede samme dag, som Silje bliver fundet. Og efter kun ét døgns efterforskning tilstår drengene, at det var dem, der brugte vold mod hende. Hvad skete der egentligt i forhørslokalerne? Og hvad fik drengene til at ændre forklaringer?

03:05  

Antikkrejlerne XVI (9)
Antikkrejlerne XVI (9) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Antiques Road Trip) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

03:50  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:50  

Stockholm
Stockholm Canadisk komediedrama fra 2018. En dag i 1973 røver Lars Nystrom Kreditbanken i Stockholm. I banken tager han gidsler i håb om at få udleveret en million dollars, få sin ven Gunnar løsladt fra fængslet og køre derfra i en sej flugtbil. Men politiet vil ikke forhandle, og timer bliver til dage. Et af gidslerne, Bianca, fatter sympati for Lars, da hun opdager, at han inderst inde er et godt menneske. En følelsesmæssig forbindelse, der gav navn til fænomenet "Stockholmsyndromet". Medvirkende: Ethan Hawke, Noomi Rapace, Mark Strong m.fl. Instruktion: Robert Budreau.

02:20  

Virkelighedens retsmedicinere (1:3) - Knivangrebet
Virkelighedens retsmedicinere (1:3) - Knivangrebet Britisk dokumentarserie fra 2021. (Forensics: The Real CSI) En dråbe blod, fingeraftryk eller mærker efterladt på et lig. Fund, som alle har afgørende betydning i kriminalsager. Her følger vi et hold af efterforskere, eksperter i ballistik og retsmedicinske patologer, når de forsøger at opklare et knivangreb, hvor en mand menes at have dræbt sin kone og nabo.

03:20  

Børnene, der blev holdt fanget (1:5)
Børnene, der blev holdt fanget (1:5) Hollandsk dokumentarserie fra 2021. (The Children of Ruinerwold) Den 13. oktober 2019 træder en ung, forpjusket mand ind på en bar i en hollandsk landsby. Han bestiller og drikker fem øl i træk. Han virker bange og forvirret. Politiet bliver tilkaldt. Få døgn senere er hans historie verdenskendt. Sammen med sine otte søskende har han levet indespærret af sin fanatisk religiøse far. Instruktøren Jessica Villerius har talt med de fire ældste børn, der fortæller om vold, isolation og seksuelt misbrug, men også om, hvor kompleks deres familiehistorie er.

TVR

01:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2024, LEMVIG.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0225122920